Tappari.net

Wanhan sivuston uusi tuleminen

Horoskooppi

Umpimähkäinen yleistys siitä, millainen kuski olet ja millä autolla ajelet ;)

Horoskoopin laatinut astrologi Taneli T. Tähtimuna

Kauris = Lada
Rauhallinen, huonohko kuljettaja, mutta aika harmiton koska ajelee vähän pääasiassa maaseudulla ja samoja reittejä, kauppaan, töihin ja kotiin. Ei välitä mitä muut ajattelevat, siksi kehtaa ajaa Ladalla.
Vesimies = BMW
Ajattelee yleensä liikenteessä vain itseään ja bemariansa. On niin ylpeä autostaan, että unohtaa välillä liikennesäännöt kokonaan. Saa helposti ylinopeussakkoja.
Kalat = Toyota
Keskitason kuski, jolla on yleensä määräävä eukko ja pari natiaista takapenkillä. On kohtelias liikenteessä mutta joustavaa ajoa hän harvoin osaa toteuttaa.
Oinas = Honda
Ottaa mielellään liftareita kyytiin ja kuljettaa naapurin eukkoa kaupassa – yrittää iskeä tämän. Auto on yleensä siistissä kuosissa.
Härkä = Land Rover
Itsepäinen, menee vaikka läpi harmaan kiven. Ei jää kiinni lumihankeen eikä märälle ruohikolle. Siksi ajaa maastoautolla, jonka kokee luotettavaksi huonoissakin keleissä.
Kaksoset = Ford
Hän on mielialakuljettaja niin kuin autonsakin. Eli välillä ajo sujuu hyvin ja välillä ajo menee täysin penkin alle. Auto toimii välillä hyvin ja välillä ei taas lainkaan.
Rapu = Mersu
Hän on mustavalkoinen ihminen, joka voi jättää autonsa parkkiin lähes minne vaan. Hän luulee olevansa isokin johtaja kun ajaa Mersulla mutta loppupeleissä ei erotu massasta kun Mersuja on niin paljon.
Leijona = VW
Haluja olisi olla parempikin kuski, mutta taidot ei kuitenkaan riitä huipputasolle. Samoin auto, jossa on paljon hyvää mutta kuitenkin loppupeleissä keskitasoa.
Neitsyt = Volvo
Yrittää ajaa hyvin ja jos töppää niin ottaa kupoliin. Yrittää kehittää ajotaitoansa ja samaa vaatii muilta. Hän ei paljon kiroile vaan yrittää kärsivällisesti, tosin huokailee.
Vaaka = Saab
Rauhallisen oloinen ulospäin, mutta kun ajelee yksin, niin kiroaa ja manaa. Pitäisi olla pyyhkijän sulat sisäpuolellakin. Juonittelee liikenteessä — jos joku yrittää ohi niin hän painaa kaasua.
Skorpioni = Citroen
Ajelee rauhallisesti ja nauttii autonsa antamasta kyydistä. Hän on merkkiuskollinen ja vaihtaa autonsa vähintään kolmen vuoden välein uuteen. Eihän Citroen paljon kauempaa kestäisikään.
Jousimies = Audi
Helposti suuttuva, näyttää helposti käsimerkkejä liikenteessä. Ei ole vastuunkantaja. Ei jaksa jonottaa ruuhkassa vaan yrittää oikaista mahdollisuuksien mukaan.